Vigtigheden af et “rent” arbejdsmiljø

Erhvervsrengøring og navnligt kontorrengøring er en branche i vækst gennem de senere år. Et rent arbejdsområde og et rent arbejdsmiljø blevet mere og mere vigtig og mere og mere aktuelt. Ikke mindst er det vigtigt fordi vi som folkefærd bruger mere og mere tid foran computerne og på arbejde, men lige så meget fordi folk taler meget om deres arbejde og dårlig rengøring kan være med til at præge samtalen om specielt de større selskaber.

Der er 3 områder, som det vil være en fordel altid at holde rene, da det er nogle områder, som der ofte kan blive beskidte. Her tænkes der specifikt på

  • Køkkenet – Køkkenet, om det er te, kaffe eller spisestue er et sted der er godt at holde rent. Her tænkes der specifikt på kopper, service osv. Men lige så meget på overflader, som borde og vaske og ligeledes køleskabe. Alle 3 ting er noget der bliver lagt rigtig meget til og noget der bliver talt om blandt medarbejdere
  • Toilettet – det siger lidt sig selv, men et klamt toilet er virkeligt noget der bliver talt om i krogene. Sørg for at få implementeret en kultur hvor man “gør rent efter sig selv”, samt vasker hænder, spritter osv.
  • Skrivebordet – der hvor folk bruger det meste af deres tid. Der kan hurtigt blive nusset og fedtet og derfor er det også vigtigt at få gjort ordentligt rent her, mindst en gang om ugen, men gerne oftere.

Miljøet i fokus

Derfor ser man i tiden også flere og flere rengøringsfirmaer end der var tidligere. Miljøet er et stort fokuspunkt for mange af de nuværende rengøringsfirmaer og derfor er der flere og flere som sætter fokus på miljøet.

Miljørent er en aarhusiansk baseret erhvervsrengørings virksomhed, som sætter fokus på miljøet, hvor der blandt andet bliver kørt i biler med lavt Co2 aftryk og fokus på miljøvenlig indpakning af produkter.

De samme medarbejdere uge efter uge

Et andet stort fokus for mange virksomheder er at der kommer de samme medarbejdere og der opbygges en relation til disse. Derfor er der mange regøringsvirksomheder, som i dag arbejder aktivt med at integrere, engagere og uddanne arbejderne til at have en god oplevelse på arbejdsmarkdet

Ligeledes gør mange af de moderne rengøringsvirksomheder meget for at sørge for at deres personale har de korrekte arbejdsstillinger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *