Horsens i vækst

NP Trucks er en rigtig gammel forretning – men dog med mange nye ideer og foretagender. De forsøger blandt andet at distancere sig med deres lidt friske billedsprog – og så er de ikke blege for at handle på nettede. Noget som mange andre af den type virksomheder umiddelbart har haft lidt svært ved.

NP. Trucks er en virksomhed fra Horsens, de har fødderne solidt plantet i den jyske muld og de er meget ydmyge omkring deres forretning. De er dog, når alt kommer til alt, rigtig dygtige til at drive forretning og til at sælge trucks. Trucks er til stadighed noget der er efterspurgt i det ganske land og særligt forretninger hvor der er lager tilknyttet har behov for trucks, palleløftere, lifte eller noget helt andet i den dur.

el

Trucks dækker over mange forskellige ting, men det som de fleste nok kommer til at tænke på er gaffeltrucks og det er da også, mestendels korrekt. Men en gaffeltruck er naturligvis ikke blot en gaffeltruck mere. Der er en lang række forskellige typer, herunder: el-truck og motortruck. Men selv en motortruck er ikke længere en motortruck – her er der nemlig både gastrucks, her er dieseltrucks og mange flere.

N.P Trucks er helt fremme i skoene, når det gælder nethandel – de har nemlig, modsat mange andre i branchen valgt at lave en webshop, så man kan handle direkte på butikkens hjemmeside – denne webshop finder du på https://nptrucks.dk.

En af grundene til, at det går så glimrende for NP Trucks er ligeledes deres høje fokus på service. De har årsdækkende, landsdækkende 2-timers garanti, således, at går din truck ned nytårsaften klokken 23, så står der en teknikker senest klokken 1.  På et marked, hvor service har lige så meget at skulle have sagt, som priserne har det, her kan det ses at den gode service kan betale sig.

Horsens som by er en driftig jysk provinsby, som ofte er helt fremme i skoene, når det kommer til at tænke innovativt ift. At udvikle byen og forretning – de var f.eks. de første i Danmark, der for alvor begyndte på mega-koncerter med Madonna, McCartney osv. Og dette driftige DNA gennemsyrer også byens forretninger, hvor der altid er fokus på at forny sig, gøre det bedre end i går og i sidste ende have fokus på bundlinjen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *