Nyt Take-Away sted tager Risskov med storm

Risskov har lidt et ry for at være et sted for de rige og berømte – og det med god grund. Med en placering direkte ned til vandet og nogle af landets dyreste biler fra Mercedes, BMW og Ferrari i indkørslerne, er de vandt til det bedste. Det ser man overalt i forstadens butikker, hvor grillspyddene er med oksemørbrad og tidligere havde jyllands eneste Irma.

Derfor er det også folk med sans for kvalitet, som køber Take-away i Aarhus – og netop kvalitet er nøgleordet for forstadens nyeste take-away sted, Nordlymad. Med et lækkert udvalg af Gourmet takeaway Risskov har restauranten forstået at give forstaden et udvalg af food to-go, som ellers tidligere var forbeholdt indre Aarhus C, hvor udvalget og antallet af mennesker er større.

Nordly kombinerer den klassiske take-away disciplin med ønsket om mere hjemmelige retter til en travl hverdag – her er altså både noget for de som ønsker at have en lækker burger, aka. kongen af fast food og de som ønsker noget som minder mere om “rigtig mad”.

Hos Nordly går det faktisk rigtig godt – og taler man med kunderne og de besøgende, viser det sig at de kommer langvejs fra for at købe den lækre take-away mad.

“Hos Nordly får jeg en kvalitet alá den man bruger timer hjemme ved kødgryderne for at opnå. Ligeledes kan jeg hente det på vej hjem fra arbejde, så jeg har mest mulig tid sammen med kæresten og børnene”

Christian fra Mørke

Udvalget er stort

Tager man et kig ned over menukortet hos Nordly i Risskov, vil man finde at der er en række forskellige retter på kortet.

  • Den ugentlige 3 retters – som kan ses på hjemmesiden og skifter enten hver uge elelr hver anden uge.
  • Burgeren – Nordly har arbejdet på en rigtig “Risskov burger” med Brioche bolle, lækre friske råvarer og hjemmerørte dressinger
  • Tapas – helt i tidens ånd kan man altid på tapas, tapas er snart sagt allemandseje og med adskillige versioner og fordanskninger hele vejen rundt. Nordlys udgave er klassisk lækker med gode råvarer, hjemmebagt brød og hjemmerørte dressinger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *