Tagrenovering: Derfor er det en god forretning

I forhold til spørgsmålet omkring tag, er en del danskere nok af den opfattelse at det er tæt til det ikke er det længere – og skal skiftes. Det er dog ikke helt sandheden, med den rigtige behandling og en tagrenovering kan du faktisk forlænge tagets levetid med helt op til 20 år yderligere.
Her er dine muligheder for at få renoveret taget og forlænge dets levetid

Tagrenovering: Rensning og maling

Korrekt rensning og maling kan forlænge dit tags levetid med op til 15 år

En tagmaling er en længerevarende process, der starter med at taget bliver højtryksrenset for snavs og alger mv. Herefter gennemgås taget for evt. løse tagsten og andre eventuelle fejl. Efterfølgende behandles taget med et algedræbende belægning, hvorefter taget grundes og (hvis nødvendigt) males op til 2 gange.

Denne behandling er forholdsvis billig og kan, som skrevet, forlænge dit tags levetid med op til 15 år.

Tagrenovering: En tagreparation kan tage meget i opløbet

Hvor en tagmaling er en forebyggende tagrenovering er en tagreparation mere en ting som kommer som bestillingsarbejde efter en skade er sket. Det kan være en gren der er landet på dit tag i en storm og har lavet en revne eller et brud, det kan være en utæthed eller det kan være noget helt tredje.

Bestiller du en tagreparation hos mange af de større firmaer i Danmark – det kunne være Jydsk Tagteknik eller et lignende, vil du opleve at dit tag også vil blive tjekket igennem for utætheder, revner og deslige.

Tagrenovering: Årlig algebehandling

En årlig algebehandling kan give dig 20 års ekstra levetid på dit tag

En årlig algebehandling er en god investering i dit tag – det kan faktisk forlænge dit tags levetid med op til 20 år – ikke dårligt når man tager med i betragtningerne at langt de fleste tagtyper kommer med en produktgaranti på 30 år, hvorefter det må forventes at have en del at sige, hvordan du behandler dit tag. F.eks. kan et velbehandlet tegltag holde i op mod 100 år, her afhænger det faktisk mest af resten af konstruktionen i huset.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *