Ny hjemmeside samler genbrugsbutikkerne ét sted

Hvad er genbrug oversigt?

Genbrug oversigt er et fællesskab for genbrugsbutikker rundt omkring i Danmark. Fællesskabet er sammensat af de butikker som du fysisk kan finde i dit nærområde, men også de online butikker der findes. På genbrug oversigten er alle butikkerne og de online shops inddelt ud fra hvilken by de hører til.

Det betyder at hvis du har brug for at se hvad der findes af genbrugsbutikker i det område du befinder dig i, kan du gå ind og trykke på din by og se en oversigt. Derudover har du mulighed for at trykke på en vejviser, som guider dig nemt og hurtigst frem til den butik du ønsker at besøge.

Hvem er genbrug oversigt

Bag genbrug oversigt finder du Trine og Steffen som har en stor passion for genbrug, retro og vintage. I vores hjem finder du stort set kun interiør som er købt på genbrug, specielt udvalgt.

Hvorfor lave en genbrug oversigt?

Hver gang en ny ting har fundet sig frem til vores hjem, har det store spørgsmål fra omgangskredsen altid været.

                      ”Hvor finder i alle de ting henne?”

Hvilket er derfor at vi synes at sådan en oversigt manglede. Denne oversigt er noget vi mener der har været behov for. Både til os selv, men også til andre, som ønsker at udforske den store genbrugs verden.

Sådan laver vi online markedsføring

Hvis vores markedsføring skal indsættes i kategorier som det ser ud i dette første stadie af fællesskabet. Så kan man kategorisere på denne måde:

  1. Sociale Medier
  2. Linkbuilding
  3. SEO

Sociale medier

På genbrug-oversigt sørger vi for at alle nye medlemmer får et post og bliver præsenteret igennem vores sociale medier, såsom Instagram og Facebook, som fortsætte med at stige i antal følger for hver dag der går. Herigennem får vi mange kommentarer hvor brugere fortæller at de har fundet nye og spændende butikker og profiler som de ikke vidste eksisterede. Vigtigst af alt er dog at der kommer super godt feedback fra vores butikker, hvor de fortæller at de har haft besøg af kunder, som har fundet deres butik igennem vores hjemmeside og fællesskab.

Hvis en i vores fællesskab har et vigtigt budskab sørger vi her for også for at der bliver lavet en artikel som omhandler emnet. Denne artikel eksponeres herefter på vores sociale medier for at skabe fokus på området.

Linkbuilding

Med linkbuilding skaber vi mere trafik og værdi til hjemmesiderne som er med i vores fællesskab. På denne måde får deres hjemmesider flere besøgende og der bliver skabt fokus på den pågældende side.

SEO

Ved at optimere vores hjemmeside så den passer med de søgninger der findes indenfor genbrug, arbejder vi derfor stærkt med at få de bedste placeringer i google som er relevant for vores fællesskab.

Hvordan ser fremtiden ud?

Vi har mange planer med dette fællesskab der allerede er skabt op omkring genbrug oversigt. Genbrug oversigten har sin egen hjemmeside, hvor der kan skabes et overblik over alle steder i Danmark. Vores fællesskab, fortsætter dog også på Instagram og Facebook hvor alle butikkerne og alle shops er så super gode til at hjælpe hinanden, tippe hinanden og dele hinandens opslag. Hvilket har en helt fantastisk effekt.

Vores ønske for fremtiden er at få skabt mere fokus på genbrug, genanvendelse og bæredygtighed. Vi har planer med tiden om at udvide og få butikker i udlandet med også.

Dette fællesskab viser at hvis man blot hjælper hinanden, kan man skabe noget rigtig godt. Der er så mange gode venskaber, der allerede er skabt derinde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *