Nu kan du købe danske riste i Norge

Vi har tidligere berettet om væksteventyret der er Flexi Riste fra Vildbjerg. Flexi Riste er virksomheden fra Vildbjerg, som sælger riste. De har efterhånden eksisteret i rigtig mange år og har siden 2018 også ekspanderet til det norske marked.

Grunden til dette er, at de blev kontaktet mere og mere fra Norge med ønsket om at købe gitterrister, fibergitter og så videre. På denne måde kom de til den konklussion, at det var fornuftigt at udvide deres forretning til det norske marked.

Med en udvidelse til det norske marked hører naturligvis også en norsk hjemmeside og den kan I finde på flexiriste.no, som er den norske pendant til Flexiriste.dk

Udvidelsen til Norge har allerede nu vist sig at være en god succes, hver måned tikker både store og små ordre ind til byggeri, industri og specielt offshore er populært i det norske.

Offshore industrien er en industri, som har været i en rivende udvikling over de seneste år. Hvor fokus blandt andet ligger på vindmølleindustrien og den grønne omstilling. Her er er specielt fiberristene populære, fordi de både er mere holdbare end almindelige riste i metal og fordi de aldrig ruster eller forgår på samme måde som metalriste kan ske at gøre det.

Herunder er de mest populære riste i Norge repræsenteret

Gitterriste

Gitterriste er det vi på dansk kalder “presriste” eller “Elefantriste”. Det er de riste man generelt kender fra dagligdagen. Her tænkes der bl.a. på lyskasser, sokkelaffugtere og deslige. Ligeledes vil det ofte være elefantriste som du finder på gangbroer, brandtrapper og deslige.

Fiberriste

Fiberriste minder meget om elefantriste, men er lavet af et plast komposittmateriale. Derfor er de specielt egnede til offshorebrug, hvor regn, salt og bølger kan tære på metalprodukter.

Snojernriste

Snojernsriste minder om gitterriste, men hvor metallet i selve risten er snoet. Snojernsristen er ikke så hyppigt set rist i det offentlige men har bestemt sine anvendelsmuligheder, hvor den er bedre end elefantristen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *