Nu findes CO2-neutrale computere: Mød Circular Computing

Der er de seneste år kommet er enormt fokus på, hvordan vores forbrug i et land som Danmark ingenlunde er bæredygtigt. Det kan dog være svært at vide, hvad man som enkeltperson kan gøre ved problemet, som faktisk vil have en indflydelse. Derfor ender mange af os med at sidde på hænderne og råbe lidt ad vores politikere. Så er det nemlig deres ansvar og ikke deres, og det er i grunden også meget nemmer. Implementerede alle den løsning går problemet dog hurtigt hen og bliver meget værre. Vores egen personlige indsats er nemlig yderst central i kampen mod klimaforandringer, og selvom det til tide kan virke umuligt, er det ikke tilfældet.

En branche i vækst

Tag bare teknologibranchen, der har oplevet eksplosiv vækst i de sidste mange år. Grundet mængden af plast og sjældne metaller i produktionen af for eksempel en computer, kan teknologibranchen i hvert fald ikke prale af at være bæredygtig. Den eksplosive vækst som branchen har oplevet, har altså i høj grad bidraget til klimaforandringerne, men det er nok de færreste af os, der begynder at leve uden computer i den nærmeste fremtid af den.

Heldigvis har markedet måske givet os svaret på, hvordan vi kan fortsætte det moderne liv med computeren som en central del af vores hverdag, mens vi samtidig bidrager til kampen mod klimaforandringer. Det kan du for eksempel ved at købe en computer fra circular computing, som set på https://itloesningen.dk/circular-computing/, næste gang du skal have en PC.

Hvad er Circular Computing?

Circular computing tager nemlig navn efter det faktum, at hele deres produktions proces er cirkulær. Det betyder at alle dele og ressourcer er genbrugte, og de har derved skabt en CO2-neutral computer. Produktionen af computeren har med andre ord ikke bidraget til klimaforandringerne, og på den måde kan du købe ny computer uden dårlig klimasamvittighed. Mange frygter, at de ender med at ofre kvalitet til fordel for bæredygtighed. Det behøver man dog ikke. Det er i hvert fald ikke tilfældet med en PC fra Circular Computing, der i stort set alle andre henseender mindre om enhver anden PC, både hvad angår ydeevne og garantier.

Husk dog på, at det at købe en PC hos Circular Computing kun er et skridt på vejen. En CO2 neutral computer bruger stadig strøm, og der er mange andre brancher, der stadig ligger pres på kloden. At en CO2 neutral computer er mulig, giver dog håb og tillid til, at alle andre brancher også nok skal nå det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *