Laserskæring: 3 tips til at vælge leverandør

Laserskæring er efterhånden blevet en bredt anderkendt måde at skære emner ud på. Derfor har vi her på Advertorials samlet en guide til hvordan du bedst muligt vælger den korrekte leverandør af laserskæring

Tip1 – Har geografi noget at sige for dig?

Det er ikke så tit geografi er virkeligt altafgørende – men i nogle tilfælde kan det dog være rart at have nogle lokale øjne til at kigge på det. Det kan bl.a. være ift. man nemmere kan afholde et fysisk møde, ligeledes kan man støtte op om det lokale erhvervsliv. Det kan også være meget rart at besigtige maskinparken.

Ift til laserskæring er der mange muligheder – en simpel søgning på google på “laserskæring” + by vil kunne afsløre hvorvidt der er muligheder til stede i dit lokalområde som kan tilbyde laserskæring.

F.eks kunne man søge på laserskæring Horsens og se  hvilke resultater der dukker op. Den samme øvelse kan laves i Aarhus, København, Roskilde og alle andre steder i landet.

Tip2 – Kig efter typen af laserskærings-maskiner der er til stede

Hvilke typer elementer skal du have skåret? Og hvordan gør man det mest effektivt?

Skal du have laserskåret aluminium, jern eller andre typer metal er det 1 type maskine du skal have fat i. Skal du have 3D skåret noget helt andet er det en anden type maskine du skal have fat i.

Ligeledes er det vigtigt at koordinere med firmaet der skal skære dine emner, hvor lang leveringstiden er, om de kører i døgndrift eller hvordan og hvorledes

Tip3 2D eller 3D laserskæring

Som med ovenstående gælder der samme forhold når det kommer til spørgsmålet omkring 2D eller 3D laserskæring.

2D laserskæring er traditionel laserskæring, hvor du gennem en laserskærer, oftest en Co2 laser vil skære elementer. Med en 3D laser har du yderligere muligheder for at skære laser skråt og lave andre vinkler i din laserskæring. Hvilket kan være ganske praktisk i nogle tilfælde men også ganske ligegyldigt i mange andre tilfælde. Derfor handler det om at klarlægge behov inden du vælger leverandør af laserskæring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *