Jul og nytår på hotellet – hvad er mulighederne?

Julen er for mange en hjerternes fest, men det er også en fest, hvor mange kører sur i gaveindkøb, madlavning og oppyntning. Der er dog muligheder for at afhjælpe disse problematikker. Dette har ført til et større salg af både hotelophold, julefrokoster ude af huset, samt nytårsophold på de danske hoteller. Vi fortæller her lidt om hvordan det kan være.

Først og fremmest – et juleophold er absolut ikke noget for alle. Der er rift om pladserne og til en børnefamilie er det måske heller ikke det mest inspirerende, hyggelige og børnevenlige arrangement. Men specielt blandt par uden børn og ældre er juleopholdet et hit.

Juletræet med sin pynt – venter på vi får begyndt

Et juleophold på Hotel Marselis i Aarhus er dog også en total-oplevelse, som man forstår hvorfor folk synes er unik at prøve. Man kan både vælge en løsning der hedder 1 overnatning, eller man kan have det meste af julen med og vælge 2 overnatninger. Det vil altså sige at man enten er der fra d. 24 til d. 25 eller fra d. 24 til d.26. December, her tager hotelpersonalet godt hånd om dig og ”dine gæster” med klassiske juleretter, julekager og deslige.

Se mulighederne for jul –og nytårshold her (Julefrokost, juleophold og nytårsophold)

En anden mulighed er at holde julefrokosten på Hotellet. Det giver nogle oplagte fordele ift. At holde den ude i byen. Hvis man er et større firma, med mange ansatte på tværs af landet vil man blandt andet kunne arrangere overnatning for de som kommer langvejs fra – på stedet. Således sørger du for at forhindre den spredning der ofte vil komme, hvis julefrokosten holdes inde i midt-midtbyen, hvor folk ofte bliver spredt ud og spreder sig ud til de, de kender rundt omkring på de forskellige barer.

Den sidste mulighed, som bliver udbudt hos Hotel Helnan Marselis er et nytårsophold med det hele. Vi snakker 3 retter mad, underholdning og fyrværkeri til slut. Hotellets restaurant er et kapitel for sig selv, hvor der hver dag, hele året bliver serveret lækker mad. Til nytår får den dog alt hvad remmer og tøj kan holde og der bliver således ikke sparet på noget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *