GOKART: Racehall udvider til sjælland

Benzin i blodet: Det jyske foretagende med de hurtige sving udvider biksen – fra Februar kan du også køre Gokart i København. Det sker når de indvier gokartbanen d.1 februar 2020 med pompt og pragt.

I 13 år har Racehall Århus været Aarhusianernes foretrukne sted at køre Gokart, der er blevet kørt rigtig mange runder, der er blevet drukket vinderchampagne og pulsen har været høj. Derfor har de nu valgt at udvide forretningen til det sjællandske, nærmere bestemt på Bondehøjevej 20 i 2630 Taastrup.

København er Danmarks største by og derfor skal de naturligvis også have Danmarks største gokartbane – men Racehall har faktisk sigtet endnu højere og har lavet hvad de selv kalder VERDENS største indendørs gokartbane.

Verdens største indendørs gokartbane består af 1250 meter asfalt i 13 meters bredde, der er 13 meter i bredden og med en langside på hele 125 meter. Derfor er der ingen undskyldning for ikke at kunne overhale konkurrenterne – selv med maks-kapaciteten på 35 gokarts i brug.

Sikkerhed er, med rette, meget oppe i tiden og Racehall har da heller ikke sparet på noget i den afdeling, med en “mur” opbygget af genbrugsplast fra Tyskland og sammensat præcist af noget der mest af alt kan beskrives som legoklodser.

Gokart til både børn og til deres voksne

Gokart er i sandhed en sport for børn i alle aldre – men det er lige så meget for deres voksne. Derfor har Racehall adskillige muligheder for at komme ud at køre gokart.

Den Københavnske afdeling af Racehall åbner da også op til Blå Mandag sæsonen 2020, en tid som normalt er ganske populær for et sted som Racehall der sidste år var ganske fuldt booket i hele blå mandag sæsonen.

Til de, traditionelt set, lidt ældre mennesker er der også polterabend events, hvor man kan starte(!) dagen med en (knap så) venskabelig dyst på fart, reflekser, mod og talent. Her vil der efterfølgende blive rig tid til at drikke sig en kæp i øret på den tilhørende “Race lounge”, hvor fadøldene er rigelige og burgerne er mættende.

Skal det være lidt mere seriøst kan man faktisk deltage i “Formel 1” style events, hvor der er mulighed for både at køre kvalifikation og efterfølgende have en løbsdyst på lidt mere seriøse vilkår end til blå mandag og polterabend.

Racehall CPH åbner 1. November 2020 – Glæd dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *