Godt Håndværk: Aarhusmurer har succes med kvalitet og grundighed

Niels Murer er måske ikke et firma, som får mange klokker til at ringe rundt omkring i de Aarhusianske hjem, men Niels murer har travlt for tiden og dette skyldes det gode håndværk og det at han har fokus på hvor det virkeligt gælder – nemlig på det gode håndværk og den profesionelle stolthed der bliver lagt for dagen.

De gode murere har kronede dage, men hvad rykker indenfor murerarbejde i 2019 og hvordan finder du den korrekte murer til dit projekt?

2 Typer murearbejde der bliver lavet meget i 2019

#1 renovering af badeværelse

“Nyt er yt” lyder det for mange i 2019 og derfor er det også de færreste der vil have et helt nyt badeværelse. Men rigtig mange vil samtidigt gerne have det lidt lækkert, så man bruger ofte nogle penge på at renovere badeværelset og det er her mureren kommer ind i billedet. Opsætning af fliser, opmuring og generelt murerarbejde. Det er vigtigt at mureren overholder gældende regler for vådrum, da der ellers kan komme problemer med fliser og hvordan de hænger fast osv.

Hiv evt. fat i en murer der har speciale indenfor dette inden du begynder projektet. Et god bud kunne være tidligere beskrevede Niels Murer.

#2 Facaderenovering

Det er populært at få renoveret sin facade, hvis den ikke ser så godt ud, som i sine velmagtsdage. Der er måder at gøre det på, så det bliver pænt og der er måder at gøre det på, så det bliver mindre pænt. Find en murer med ekspertise og speciale i facaderenovering inden I begynder på projektet. Bed om referencer på lignende projekter – også gerne andre end dem der er på hjemmesiden.

2 Gode råd til valg af murer

Tjek deres referencer – det kan ikke siges nok. Referencer er både alfa OG omega i dagens håndværkerlandskab. Referencerne er deres ansigt udadtil og vil oftest være der, hvor alt er gået perfekt. Derfor kan det også være en fordel at spørge ind til andre referencer end de, der er på hjemmesiden, specielt hvis det er et større projekt.

Stol på dine instinkter – selvom en murer kommer med +1000 positive trustpilot anmeldelser, 200 gode referencer og har 100 ansatte, så er det ikke sikkert at det er denne håndværker som passer til dig og dit projekt, det handler om at anskue tingene på den samme måde og få det gjort rigtigt første gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *