Flexi Riste udvider til nye markeder

DANSK SUCCESHISTORIE: Jydske Flexi Riste har fart på i disse dage – faktisk så god fart på, at de for nyligt har valgt at udvide deres marked, så det nu også omfatter Norge.

At sælge riste er måske ikke umiddelbart det mest sexede du kan forestille dig – en sokkelaffugter er måske heller ikke lige noget du går og bekymrer dig om til hverdag. Men faktum er, at begge dele har afgørende betydning både for byggeri, for offshore og for industritiltag over det ganske land.

Det er blandt andet på steder som ovenstående, hvor Flexi Ristes riste tages i brug. Både til selve byggepladssen og til det færdige byggeri

Dansk Byggeri

Dansk byggeri boomer og for tiden er der fart på – det er der også hos vores norske broderfolk mod nord og af samme grund har Flexi Riste valgt at udvide deres forretning til netop Norge – efterspørgslen var der nemlig.

Norge er næsten synonym med offshore – og efter de fik franarret den danske stat alt deres olie har Norge generelt set været betragtet som verdens rigeste land.

Norge er dog også med på bølgen, hvad angår grøn energi og derfor har de valgt også at satse på at arbejde med offshore på den måned.

Ligeledes bygger nordmændene i lige så stor stil som vi gør herhjemme og til dette skal der også benyttes riste – både til selve byggepladserne, men også til det færdige produkt.

Der er dog forskelle på dansk og norsk industri – i Danmark er vi nemlig gået hen og blevet mere handikapvenlige end vi tidligere har været. Således er der blevet implementeret niveaufri adgang i alle bygninger, noget som de stadig har til gode i Norge.

Hvem er Flexi Riste

Flexi Riste er en klassisk dansk handelsvirksomhed, hvor meget kontakt foregår gennem hjemmesiden og af samme grund har Flexi Riste valgt at udvide deres hjemmeside-tilstedevær med en webshop, hvor både danske og Norske brugere kan handle riste direkte på shoppen.

Norge har generelt set taget rigtig fint imod de jyske købmænd – der er i hvert fald god vækst at berette i det Norske. På sigt er det også planen, at det danske firma skal udvide til andre markeder, der er et par stykker i støbeskeen, men hvilke, vil de endnu ikke løfte sløret for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *