3 typer caps og hatte der hitter i 2019

Hatte, caps og kasketter er, i 2019, populært som aldrig før. Derfor er det også nærliggende at kigge på årets hattetrends og hvilke typer af caps og hatte, som egentligt er de mest repræsenterede i bybilledet i år 2019.

Caps og kasketter bliver lavet af snart sagt de fleste firmaer og der findes sågar butikker på nettet som specialiserer sig 100% i dette,Snapback cap

Snapback cap

Snapback cap’en havde sin storhedstid tilbage i de tidlige 10’ere, hvor det var den suverænt mest dominerende cap på markedet.
En snapback cap adskiller sig fra en baseball cap på flere måder, en snapback cap har blandt andet ikke den rundede skygge foran og snapback’en har heller ikke same traditioner tilknyttet. Blandt andet kommer enhver snapback cap med en sticker på skyggen, noget som absolut ikke må fjernes fra snapback’en.Klassisk kasket / dad cap

Klassisk kasket fra Northern Legacy

En klassisk cap er den, som alle kender, det er den gud og hver mands far har benyttet. Derfor er det også vigtigt at understrege at “dad cap” ikke, i denne sammenhæng er negativt ment. Det er 100% et kompliment og vidner om noget vintage og indestructable. Derfor er det også en type cap, som vinder frem i gadebilledet.
Tidligere var den klassiske cap / kasket rent funktion og ofte noget der blev brugt i forbindelse med sport (Golf, baseball og deslige), men i dag er det blevet et modefænomen som kan bæres af alle og i langt de fleste situationer. Det er blevet meget acceptabelt at bære cap, selv på de danske kontorer i det ganske land.Bøllehatten er på vej tilbage

Nogle spørger sig selv, om den i virkeligheden nogensinde har været væk, andre håber på at den polariserende hat forbliver glemt til evig tid, men rapmusikkens OG hat vinder frem igen.
Populariseret i 80’erne og 90’erne har bøllehatten i dag en stor stjerne blandt mange lidt ældre rapmusikere. Blandt de unge bæres den ofte som en ræference til de tidligere tiders rapmusik, men den er også blevet relanceret nogle gange, hvor moderne brands som eksempelvis Carhart har lavet adskillige opdaterede versioner af den.

Bøllehatten er dog også vildt populær blandt det ældre borgerskab, hvor den oftes benyttes som rejsemakker på solskinsrige steder. Her er det primært mhb. på at skygge for solen og undgå at blive forbrændt.

Se hele Northern Legacys udvalg af caps og kasketter her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *